search

    100% Argano Aliejus 100ml

    54,90 €
    Su PVM

    100% Brangusis argano aliejus 100ml, vadinamas dykumos auksu, atkeliauja tiesiai iš pietų Maroko. Šis aliejus, išgautas iš Argania Spinosa, dar vadinamo gyvybės medžiu, sėklų, pasižymi daugybe savybių, kylančių iš jį sudarančių elementų: riebalų rūgščių, Omega 3, Omega 6, vitamino A ir vitamino E, galinčių kovoja su suglebusia oda ir senėjimo požymiais. Dėl minkštinamųjų, maitinančių ir regeneruojančių argano aliejaus savybių jo maitinamasis poveikis giliai drėkina odą ir sukuria hidrolipidinę plėvelę. Be to, jis skatina kolageno gamybą ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo

    Kiekis
    Turime

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    NAUDOJIMAS IR PRAKTINIAI PATARIMAI

    Veidui: 1-2 lašus tepkite ant drėgnos odos ryte arba vakare, kad oda būtų skaistesnė, lygesnė ir sumažėtų raukšlių.

    Nagai: sumaišykite vienodus kiekius citrinos sulčių ir argano aliejaus, kad gautumėte minkštinamąjį tepalą, kurį naudosite kaip kaukę ant rankų prieš miegą ir palikite visą naktį. Kitą rytą jūsų rankos bus minkštos, o nagai stiprūs, sudrėkinti ir sudrėkinti. elastinga.

    Plaukų priežiūra: užtepkite argano aliejaus kaukes švelniems ir žvilgantiems plaukams, atstatančius suskilinėjusius plaukų galiukus. Be to, keli lašai Argan Oilater po plovimo šampūnu ir prieš formavimą padeda kovoti su garbanomis ir apsaugo nuo plaukų tiesinimo plaukų džiovintuvų padarytos žalos.

    Kūnas: kojų ir rankų masažas šiltu aliejumi po fizinio krūvio padeda atpalaiduoti raumenis ir pagerinti audinių elastingumą. Puikiai tinka ne tik sportininkams, bet ir tiems, kurie daug laiko praleidžia stovėdami ir kenčia nuo sunkių kojų. Jis taip pat gali būti naudojamas uždegimui numalšinti po vaškavimo.

    Lūpos: tinkama alternatyva klasikiniam lūpų balzamui, nes drėkina lūpas, palieka jas švelnias. Tai apsaugo nuo išsausėjimo tiek vasarą, tiek žiemą

    Italija Pristatymas iki 12d.d.

    Laikyti atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio. Jokio šalutinio poveikio nesitikima, jei bus laikomasi rekomenduojamo vietinio naudojimo, tačiau, jei yra padidėjęs jautrumas ir alergija argano aliejui, naudojimą reikia nutraukti.

    Galiojimas 12mėn.

    U06B
    10 Prekės
    Komentarai (0)