search

    100% Jojoba Aliejus 100 ml

    27,00 €
    Su PVM

    SAVYBĖS IR NAUDA
    100% Jojobos aliejus 100ml yra skystas vaškas, kuris atgaivina, regeneruoja ir ramina sudirgusią odą, ne tik stiprina odos audinius ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo. Lengvas įsisavinimas ir gebėjimas prasiskverbti pro epidermio poras, palikdamas jį lygų ir šilkinį, suteikia aliejui puikių drėkinančių savybių. Todėl natūralioje kosmetikoje jis naudojamas grynas arba kartu su kitais augaliniais aliejais, kad jie būtų lengviau įsisavinami, arba kaip eterinių aliejų nešiklis. Jis primena žmogaus riebalus – riebią medžiagą, kurios pagrindinis tikslas yra išlaikyti odos hidrataciją ir apsaugoti odą nuo aplinkos veiksnių (pvz., bakterijų, saulės, vėjo, cheminių oro teršalų), neleidžiant jai išsausėti ir sudirginti. 

    Kiekis
    Turime

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Sumažėjus natūraliam odos lipidų sluoksniui (dėl tokių priežasčių kaip agresyvių valymo priemonių naudojimas, saulės lempos ar drėgmės trūkumas), pasekmės yra sudirginimas ir lupimasis.

    NAUDOJIMAS IR PRAKTINIAI PATARIMAI

    Veidui: gebėjimas giliai įsiskverbti į odą neriebaluojant, idealiai tinka veido odai, stabdo priešlaikinį odos senėjimą. Sausai, jautriai ir gležnai odai, dėl savo plonumo labiau linkusiai susiraukšlėti, jojobos aliejus kovoja su senėjimo požymiais ir mažina raukšles. Jojobos aliejaus rekomenduojama įtrauti į savo kasdienybę ir tepti švarią odą švelniai masažuojant, tvarkingą arba sumaišytą su mėgstamu drėkinamuoju kremu.

    Plaukai: rekomenduojama kelis lašus simondsijų aliejaus įlašinti ant šlapių plaukų ir švelniai įmasažuoti į plaukų ilgį ir galiukus. Palikite maždaug vienai valandai ir tada kruopščiai nuplaukite. Maitina ir stiprina plaukus, neleidžia jiems skilinėti. Kelis lašus simondsijų aliejaus taip pat galima užlašinti ant sausų plaukų po plovimo šampūnu, kad plaukai būtų švelnūs.

    Pagaminta Italijoje

    Pristatymas iki 14 d.d.

    Laikyti atokiau nuo tiesioginio apšvietimo ir saulės. Rekomenduojamo vietinio vartojimo šalutinio poveikio nesitikima, nors padidėjus jautrumui ir alergijai jojobos aliejui, vartojimą reikia nutraukti.

    Ingridientai:

    Simmondsia Chinensis sėklų aliejus

    Galiojimas 12 mėn.

    Dermatalogiškai patikrinta

    U05
    9 Prekės
    Komentarai (0)