search

    Rekordinis Kolageno Kiekis Moterim ir Vyram

    139,00 €
    Su PVM

    Pasiruošę gauti elastingesnę ir lygesnę odą, stipresnius ir žvilgančius plaukus, sveikesnius ir atsparesnius nagus, lankstesnius sąnarius ir raumenis?

    ODOS KOLAGENAS, praturtintas patentuotu CBH-TOTAL™ kompleksu , yra kasdienis ritualas, be kurio nebegalėsite išsiversti! Tai maisto papildas, sukurtas odos, plaukų ir nagų gerovei ir grožiui palaikyti.

    Jam būdingas didelis kolageno kiekis, jis taip pat teigiamai ir veiksmingai veikia raumenis ir kūno energijos lygį. ODOS KOLAGENAS, tinkantis įvairaus amžiaus vyrams ir moterims, yra raktas į grožį, kuris spindi iš vidaus.

    1 išskirtinis produktas, 4 nepaprasti veiksmai

    Svajonių plaukai: padarykite savo plaukus nenugalimus! SKINAIL COLLAGEN stiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų, skatina augimą ir žvilgesį. 

    Kiekis
    Turime

      Duomenų apsauga

    Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

      Pristatymo informacija

    Pristatymas per 1-3 darbo dienas

      Grąžinimo taisyklės

    Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

    Švytinti oda: kovokite su senėjimo požymiais! Papildas veikia odą, todėl ji tampa elastingesnė ir tonizuota, mažina raukšles ir neutralizuoja jų išvaizdą.

    Sveiki ir stiprūs nagai: Atsisveikinkite su trapiais ir silpnais nagais! SKINAIL COLLAGEN daro juos atsparius, skatina augimą ir sumažina lūžinėjimą, kad manikiūras būtų nepriekaištingas.

    Stiprybė ir lankstumas: atraskite naują energiją! Dėl didelio kolageno kiekio, viršijančio vidutinį, mūsų papildas daro raumenis ir sąnarius stipresnius ir lankstesnius, taip pat garantuoja jums reikiamą gyvybingumo dozę dienai.

    5 geros priežastys rinktis SKINAIL KOLAGENU

    Rekordinis kolageno kiekis: daugiau nei 10 g vienoje porcijoje, o tai garantuoja stulbinančius rezultatus estetiniu lygiu ir ne tik!

    Lengvas ir malonus gėrimas: tiesiog užpilkite, ištirpinkite ir mėgaukitės gardžiu persikų aromatu, kad galėtumėte pasinaudoti visu ODOS KOLAGENO veiksmingumu!

    Didelis vitamino B12 kiekis: pasiekite savo kasdienį vitamino B12 poreikį su ODOS KOLAGENO paketėliu, kad jūsų dvasiai ir kūnui būtų suteiktas geros nuotaikos vitaminas!

    Išsamus grožio ir geros savijautos ritualas: vienu gaminiu veikite odą, plaukus, nagus, raumenis ir sąnarius!

    Antioksidacinis veiksmas: atraskite sudedamųjų dalių sinergiją, kuri nepaiso laiko ir išsaugo jūsų jaunystę estetikos ir energijos prasme.

    Patentuotas efektyvumas

    SKINAIL COLLAGEN, praturtintas B grupės vitaminais ir cinku, ypač efektyvus dėl patentuoto CBH-TOTAL™ komplekso, kurio pagrindas yra kolagenas ir augalų ekstraktai.

    Šiame mišinyje, ištirtame mūsų laboratorijose, yra:

    - Mėlynių ir vynuogių ekstraktai, kurie veikia mikrocirkuliacijos lygiu ir prisideda prie audinių aprūpinimo deguonimi;

    - Granatų, vyšnių (iš vietinės tiekimo grandinės) ir Acai ekstraktai, turintys antioksidacinį poveikį, naudingą užkertant kelią odos senėjimui;

    - Vitaminas C, kuris prisideda prie kolageno, būtino normaliai odos funkcijai, susidarymo.
    Pasiruošę iš naujo atrasti savo natūralų grožį ir nepaprastą energiją?

    30 paketėlių po 21 gr.

    Supplefit
    INTB042
    10 Prekės
    Komentarai (0)